CLUB SHOW - The Club of the Pyrenean Breeds, Klub pyrenejských plemen - Počátky, Letohrádek sv. Vojtěch, CZ - 20.4. 2024

Klubová výstava klubu KPP je naší letošní druhou výstavou. Na výstavu jsme tradičně vyrazili v pátek. Přihlášen byl tentokrát pouze Ursius.  

Klubová výstava se opět povedla, velká účast, akorát počasí tentokrát hodně zlobilo, pršelo i sněžilo, jinak  pro psy pohoda. Rozhodčí z Francie, bývalý předseda francouzského klubu.  Výstavní účast - celkem 92 psů ( PHP 68 ) opět silné zastoupení v třídách PHP.  Organizačně, jako již tradičně, vše v pohodě a bez problémů. 

Ve fotogalerii jsou se souhlasem KPP, použity některé fotografie z oficiálního alba KPP a také fotky některých návštěvníků výstavy. Dělujeme.   

ALAIN PÉCOULT

FRANCE

ROZHODČÍ JUDGE

Eleanor Babylon Bohemia

Třída vítězů, Winner Class

Hodnocení : Výborný 4, Excellent 4  

Z posudku - pekná fena, výborně stavěná, výborná kostra a úhlení, vybočuje tlapky vzadu, dobrá srst a barva, trošku těžší hlava, výraznější stop, pěkná hlava, užší vzadu, výborná v pohybu z profilu ( ve třídě 6 fen).

Ursius de Plaine Sapin

Třída otevřená, Open Class

Hodnocení : Výborný 1, Excellent 1, CAC
Z posudku - pes střední velikosti, výborné proporce, výborná kostra a úhlení, výborná barva a srst, pěkná hlava, krásné oko, potřebuje lepší výplň pod očima,    by mohl být lepší, dobrá povaha, užší hrudník, užší vpředu při pohybu, výborný pohyb (ve třídě celkem 10 psů)     .

Galerie


0 komentářů

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *